- 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Spanish
 - 
es
Romanian
 - 
ro

GDPR

GDPR

Conform cerințelor noului Regulament de Protecție a datelor personale 2016/679 adoptat de Uniunea Europeană în vigoare de la data de 25 mai 2018 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC IARISS ABRAZIVE DIAMANTATE SRL, cu sediul social în Str. Agronomului, nr.4, Slobozia Corni, Județul Galați, având numărul de ordine la Registru Comerţului J17/53/2015, CIF 33979535 în calitate de operator de date vă transmitem această Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Prin completarea paginii de înregistrare datelor pe site-ul diamond-tools-iariss.com/ vă dați consimțământul în mod expres și neechivoc ca datele dvs. cu caracter personal (adresă de email, nume, prenume, număr de telefon, adresa personală) să intre în baza de date a societății SC IARISS ABRAZIVE DIAMANTATE SRL și să fie prelucrate și folosite pentru o perioadă ce nu va depășii 5 ani de către aceasta în conformitate cu Regulamentul de Protecție a Datelor Personale aplicat de Uniunea Europeană la data de 25 mai 2018. Scopul colectării datelor dvs. de către SC IARISS ABRAZIVE DIAMANTATE SRL  este transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing, mesaje de răspuns referitoare la întrebările d-voastră.

Datele dvs. sunt destinate utilizării de către SC IARISS ABRAZIVE DIAMANTATE SRL prin angajații săi și nu vor fi dezvăluite terților, cu excepția instituțiilor publice, companiilor de analiză a datelor în scopul creșterii vânzărilor, cu care SC IARISS ABRAZIVE DIAMANTATE SRL. are un acord de confidențialitate.

SC IARISS ABRAZIVE DIAMANTATE SRL.  garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere conform noului Regulament pentru Protecția datelor Personale aplicat de Uniunea Europeană la data de 25 mai 2018.

Conform noului Regulament pentru Protecția datelor Personale aplicat de Uniunea Europeană la data de 25 mai 2018, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea lor.